Ostutingimused

Müügitingimused:
Müügitingimused kehtivad Pisilinnu veebilehe www.pisilinnu.ee klientide (edaspidi Ostja) ja Pisilinnu OÜ vahel kaupade ostmisel tekkivate õiguste ja kohustuste kohta.
Lisaks käesolevatele müügitingimustele reguleerivad Pisilinnu lastekaupade veebilehelt toodete ostmisel tekkivaid õigussuhteid Eesti Vabariigis kehtivad õigusaktid.

Hinnad:
Pisilinnu OÜ on käibemaksukohustuslane, seega sisaldavad Pis
ilinnu veebilehel müüdavad tooted 22% käibemaksu.

Tellimuse tegemine:

Valige ostukorvi endale sobivad tooted. Esitage tellimus. Kui olete valinud makseviisiks pangaülekanne (mitte pangalink), märkige palun kindlasti selgitusse tellimuse number. 


Tellimuse kohaletoimetamine:
Tellitud tooted postitatakse 2-3 tööpäeva jooksul pärast ettemaksu laekumist. 
Tellitud tooted saadame nii Itella SmartPOSTi, Omniva kui ka DPD pakiautomaatidesse. Ostja annab Pisilinnu OÜ-le tellimuse saatmiseks vajalikud kontaktandmed (paki saaja nimi, telefoni number ja pakiautomaadi asukoht).

Paki saatmine Itella SmartPOSTi pakiautomaati 2,75 eurot.

Paki saatmine Omniva pakiautomaati 3,18 eurot. Suuremahulised 4.98.

Paki saatmine DPD pakiautomaati 2.70 eurot.


Tagastamistingimused
Kaupa on võimalik tagastada või ümber vahetada alates kauba kättesaamisest 14 päeva jooksul. 14-päevane tagastamis- ja vahetamisõigus EI kehti oksjoni- või soodushinnaga (v.a juhul, kui selgub, et toode on defektiga) ostetud toodetele ning ihupesule.
Tagastatav või vahetatav kaup ei tohi olla kasutatud ega rikutud; kaubal peavad olema küljes originaalhinnasildid ning pakendatud originaalpakenditesse.
Ostja tasub tagastamiskulud, v.a kui on saadetud vale või defektiga toode.
Tagastatud toodete eest teeb Pisilinnu OÜ tagasikande Ostjale hiljemalt 7 päeva jooksul alates tagastusavalduse kättesaamise hetkest.

Kauba tagastamine:
Kauba tagastamissoovist palume teada anda Pisilinnu e-mailile info.pisilinnu@gmail.com (esitage kindlasti ka tellimuse number) ning seejärel lepitakse kokku tagastamine. 

Itellaga tagastamiseks kasutage sama koodi, millega paki käte saite. Pakile ei ole vaja midagi täiendavat peale kirjutada.

Omnivaga tagastamiseks kasutage SMSis olevat tagastuskoodi. 

DPDga tagastamiseks tagastuskoodi ei ole. Saatmisandmed saate e-mailile info.pisilinnu@gmail.com kirjutades.


Isikuandmete kaitse ja turvalisus
Pisilinnu lastekaupade veebilehe külastuste ja tellimuste käigus kogutud infot ja iskuandmeid käsitletakse konfidentsiaalsena ja neid ei jagata kolmandatele osapooltele.